Awet Muda Dengan Vivix Shaklee

Muda? Boleh bah kalau kau! 

Tipulah kan kalau kita tidak mahu rasa dan nampak muda?
Tapi tekanan hidup serta masalah kesihatan memang mengundang penuaan pra-matang; atau kita panggil tua sebelum usia.
Ini yang buat sel tubuh kita musnah, lagi-lagi bila kita terdedah dengan radikal bebas.

"Penuaan sememangnya tidak dapat dielakkan, namun pilihan harian anda dalam menjaga kesihatan mampu untuk memperlahankan proses penuaan dan meningkatkan kemungkinan untuk anda menikmati kehidupan yang lebih lama, menyeronokkan serta lebih sihat.
Anda boleh memilih untuk mengambil pendekatan proaktif terhadap penuaan dengan mengamalkan diet yang kaya dengan resveratrol dan juga polifenol.
Nikmati peningkatan usia dan tampak serta rasa lebih muda, hidup lebih lama."
Sumber : Shaklee Today Ogos 2016

Nah. Jadi jom kita Vivix!

Resveratrol dan polifenol yang ada pada Vivix, sebatian ramuan Muscadine Grape, European Elderberry, Purple Carrot dan Polyganum Cuspidatum yang terbukti membantu untuk:

• melawan radikal bebas
• anti radang
• melindungi sel-sel badan
• memperlahankan penuaan

Banyak manfaat bila kita ambil resveratrol dan polifenol yang ada pada Vivix.
Penuaan itu boleh "slow down" tapi semua tu dari diri sendiri, pemakanan yang seimbang, gaya hidup sihat serta pengambilan supplement harian mampu membantu.
Kesihatan bermula dari diri sendiri.

Promosi Hari Ibu
vivix-shaklee
Beli 2 Vivix dapat 5% diskaun. 

Testimoni Awet Muda Vivix

vivix-shaklee-awet-muda
Testimoni 1: Anak sudah 3, tapi nampak macam belum kahwin. 

vivix-shaklee-awet-muda
Testimoni 2: Baru seminggu ambil Vivix, kulit mertua semakin cantik. 

set-jeragat-shaklee
Testimoni 3: Jeragat kurang, jeragat kering. Terbaiklah set jeragat premium. Shaklee juga ada skincare organic.

vivix-awet-muda
Testimoni 4: Mak anak 4 tetap kelihatan muda. 

set-jeragat-shaklee
Testimoni 5: Jeragat makin berkurang, bonus pula bila berat badan pun menurun. Perbaiki penampilan kamu di sini. 

Order Vivix hari ini menggunakan kad kredit mahupun debit secara online melalui link ini - - bit.ly/selfmae

Untuk harga yang lagi murah, join member dengan saya hari ini, whatsapp 013 811 0690 atau boleh click link whatsapp di sini - - bit.ly/WhatsappAgentComelMag

Jangan lupa untuk kekal cergas di bulan Ramadhan yang kian menyusul! Jom baca tips hebat di sini.

Cheers!
Mag Ibu Muda, yang cuba untuk kekal muda.




Comments

  1. sedap dan berkhasiat lagi ni vivix.

    ReplyDelete
  2. Suplemen antiaging yang terbaik..

    ReplyDelete
  3. Number one top 10 list shaklee product

    ReplyDelete
  4. Vivix the master supplemen kan hehe

    ReplyDelete
  5. Ramai dah dapat vivix Effect ni
    Orang yg amal sudah bertahun pun nampak makin awet muda

    ReplyDelete
  6. Vivix sangat kaya dengan resverstrol membaiki sel dgn cepat😍

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts